Säännöt

Osallistumisoikeus ja joukkueen kokoonpano – Kilpailu on tarkoitettu kaikille amatööripelaajille ja pelipari voi muodostua joko kahdesta miespelaajasta, kahdesta naispelaajasta tai mies-/naisparista. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet ja peliparit voivat osallistua useampaan osakilpailuun.


Pelimuoto - Kilpailun pelimuoto on 3/4 tasoituksin pelattava best ball-pistebogeykilpailu. Peliparin kumpikin pelaaja pelaa omaa palloaan reikään saakka. Joukkueen tulos reiältä on joukkueen jäsenten parempi pistebogeytulos. Kilpailu pelataan neljän hengen ryhmissä, miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaisilta tiiauspaikoilta.


Pelitasoitus - Pelaajan pelitasoitus lasketaan seuraavasti: pelaajan normaali slopetasoitus kentällä x 0,75. Saatu luku pyöristetään lähimpään kokonaislukuun. Maksimipelitasoitus on 36:n tasoituksella saatava pelitasoitus x 3/4.

Passiivinen tasoitus - Kilpailuun voi osallistua myös ne pelaajat joilla on passiivinen tasoitus. He eivät kuitenkaan pääse mukaan kilpailun varsinaiselle tuloslistalle, eli he eivät voi voittaa palkintoja. Tasoitukset tarkistetaan aina ennen kilpailun alkua.

Ilmoittautumismaksu – osallistumismaksu on 60/70 euroa tapahtumakohtaisesti/ pelaaja sisältäen mm. give away -paketin ja lounaan. 

Ilmoittautuminen - Osakilpailuihin otetaan max. 50 peliparia ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan vain Tallink Golf Tour sivuilla. 

Ilmoittautuminen alkaa 24 päivää ennen kilpailua klo. 12.00 ja loppuu 3 päivää ennen kilpailua klo. 12.00. Ilmoittautumiset tulee perua viimeistään kahta päivää ennen kilpailua. Peruuttamattomasta kilpailupaikasta voi joutua maksamaan kilpailumaksun, mikäli seuralla tällaiset säännöt ovat. Kiertueen finaali pelataan syksyllä Pärnussa. Jokaisesta osakilpailusta kutsutaan paras pelipari finaalimatkalle.

Kiertueen järjestäjällä on mahdollisuus varata max. 6 villiä korttia (3 paria) per osakilpailu. Jokaiseen osakilpailuun otetaan kuitenkin aina maksimimäärä pelaajia, eli mikäli villeille korteille ei löydy käyttöä järjestäjän taholta, jaetaan ne varasijoilla olijoille.

Aikataulu - Huom. jos yhteislähtö on esim. klo 10:00, siirtyy aikataulu tunnilla eteenpäin.

7.30-8.30 Ilmoittautuminen caddiemasterille, aamukahvi ja range
8.30 Kilpailuinfo ja Tallinkin edustajan tervehdys
8.45 Siirtyminen lähtötiille
9.00 Yhteislähtö
13.00- Pelaajat toimittavat tuloskortit tulospalveluun ja siirtyvät lounaalle
14.00 Tulosten julkistaminen ja palkintojen jako
14.30 Kilpailu päättyy

Tasatilanteet - Tasatilanteissa joukkueiden välisen järjestyksen määrää joukkueiden yhteenlaskettujen tarkkojen tasoitusten summa niin, että pienemmällä yhteistasoituksella varustettu joukkue menee edelle.

Epäselvät tilanteet - Niissä tilanteissa, joissa kilpailun säännöt eivät anna ratkaisua, tekee päätöksen kilpailun johtaja. 

Pelaaja vastaa omasta tuloskortistaan, jos pelaajan tulos voidaan tulkita kahdella eri tavalla tulkitaan tulos aina pelaajan tappioksi. Pelaaja vahvistaa oman tuloksensa allekirjoittamalla tuloskortin.

Järjestäjän vastuu - Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista esteistä tai virheistä tai todetuista väärinkäytöksistä, eikä voittajien mahdollisista henkilökohtaisista tuloveroseuraamuksista. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Kilpailun keskeyttäminen tai peruuttaminen force majeure -syyn takia - Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia ennen kuin puolet siitä on pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas ja pelilippu. Palkinnot jätetään jakamatta.

- Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia kun yli puolet on jo pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas. Palkinnot jätetään jakamatta.

 Oikeudet sääntöjen muutoksiin pidätetään.