Golfkausi käynnistyy jo perinteeksi muodostuneella Tallink Golf Season Start-matkalla Pärnuun 10.-12.5. Matkalle otetaan tänä keväänä peräti 160 golfin ystävää, joten luvassa on suurta urheilujuhlan tuntua kauden avauksen merkeissä Pärnun upeilla golfkentillä.

Laadukkaat matkajärjestelyt takaavat puitteet loistavaan golfviikonloppuun. Laivamatkat taitetaan Tallink Shuttlen Business Loungessa rentoutuen ja runsaista tarjoiluista nauttien.

Molempina päivinä pelataan jännittävät best ball -parikilpailut Pärnu Bay Golf Linksin sekä White Beach Golfin ainutlaatuisilla kentillä. Tarjolla on mahtavia matkapalkintoja sekä laadukkaita tuotteita. Pelien jälkeen tarjoillaan lounas palkintojenjaon ohessa.

Pärnussa yövytään laadukkaassa Strand Spa & Conference hotellissa, jossa voi pelien päätteeksi pulahtaa rentouttaviin poreisiin.

Season Start –matkan hinta 389€/hlö (1hh lisämaksu 60€/hlö)

 

Hinta sisältää:

• Laivamatkat Tallink Shuttlella Business Loungessa (sis. ruoat ja juomat)

• Bussikuljetukset Virossa

• Hotelliyöpyminen 2hh Pärnussa / Strand Spa & Conference hotelli

• Aamiaiset

• Osallistumismaksut kilpailuihin White Beach Golf & Pärnu Bay Golf Links -kentillä

• Lounaat kilpailupäivinä

• Give away –tuotteita

 

Nämä paikat viedään käsistä, joten toimikaa nopeasti ja varatkaa oma paikkanne heti!

Ilmoittautumislomake
Täytä molempien pelaajien tiedot alla olevaan lomakkeeseen ja jatka painamalla "ILMOITTAUDU" -nappia.


(Tällä hetkellä 88 pelaajaa eli 44 paria on ilmoittautunut.)

Huom! Kilpailu on täynnä mutta voit ilmoittautua varasijalle.

Matkan aikataulu:
Matkalla pelataan Pärnun molemmat upeat kentät Pärnu Bay Golf Links ja White Beach Golf.

Lähtö perjantai 10.5. 16:30 Helsinki, Länsiterminaali
Pärnussa majoittuminen Hotelli Strand Spa & Conference www.strand.ee/fi/

Lauantai 11.5.
White Beach Golf http://www.wbg.ee/fi
Pärnu Bay Links Golf https://www.parnubaygolf.com/

Sunnuntai 13.5. >
White Beach Golf www.wbg.ee/fi
Pärnu Bay Links Golf www.parnubaygolf.com
21:30 laiva saapuu Helsinkiin, Länsiterminaali

Matkan hinta alk. 389€ sisältää:

Laivamatkat Businessluokassa (sis. ruoat ja juomat)
Bussikuljetukset Virossa
Hotelliyöpyminen 2hh Pärnussa
Aamiaiset
Kilpailumaksut Pärnu Bay Golf Links & White Beach Golf
Kilpailulounaat
Kilpailujen give away -tuotteet

 Pelaaja 1

Etunimi: *
Sukunimi: *
Puhelin: *
Email: *

Club One kortin numero:  
Sukupuoli:
Seura: *
Jäsennumero: *
Tasoitus: *
Täysi-ikäisyys:
Syntymäaika (muodossa pp.kk.vvvv): *

 Pelaaja 2

Etunimi: *
Sukunimi: *
Puhelin: *
Email:  

Club One kortin numero:  
Sukupuoli:
Seura: *
Jäsennumero: *
Tasoitus: *
Täysi-ikäisyys:
Syntymäaika (muodossa pp.kk.vvvv): *

1 hengen huoneet:

 • Vakuutan, että kilpailuun ilmoittamani tasoitus on oikea. Hyväksyn, että olen itse vastuussa tasoituksen päivittämisestä ja oikeellisuudesta. Mikäli tasoitukseni on muuttunut kilpailuilmoittautumiseni jälkeen, sitoudun ilmoittamaan muutoksista ilmoittautumisen yhteydessä kilpailupaikalla.
 • Nimeni saa näkyä kilpailun julkisissa ilmoittautumis,- tulos,- ja lähtölistoissa, sekä uutisoinnissa.
 • Tapahtuman aikana kilpailun järjestäjän ottamien valokuvien, sekä videoiden käyttö,- ja tekijänoikeudet kuuluvat kilpailun järjestäjälle.
 • Ilmoittautumisajan jälkeen tapahtuva peruutus, sekä kilpailusta poisjääminen ilman erillistä ilmoitusta ja lääkärin allekirjoittamaa todistusta oikeuttaa kilpailun järjestäjän laskuttamaan ilmoittautuneelta pelaajalta kilpailumaksun tai olemaan palauttamatta jo maksettuja maksuja.
 • Golfpiste kerää ilmoittautuneiden henkilötietoja kuten nimi, sukupuoli, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kotiseura ja tasoitus kilpailun järjestämistä varten.
 • Tiedot siirretään Golfbox –järjestelmään tulospalvelun tekemistä varten.
 • Golfpiste voi kerätä myös muita tietoja, jos niitä ilmoittautumislomakkeessa kysytään ja kilpailija ne lomakkeeseen täyttää.
 • Yhteystietoja käytetään kilpailuun liittyvään tiedottamiseen. Esimerkiksi lähtöaikojen ja tulosten ilmoittamiseen osallistujille ja mahdollisiin poikkeustapauksiin, kuten kilpailun peruuntuminen. Viestintää voidaan tehdä myös Golfpisteen järjestämien tulevien kilpailuiden ja tapahtumien osalta.
 • Mikäli kilpailija on hyväksynyt vastaanottavansa kiertueen markkinointiviestintää, Golfpiste voi välittää kilpailun osallistujien sähköpostit kiertueen kumppanille, tai lähettää markkinointiviestintää kumppanin puolesta.
 • Kiertueen kehittämiseksi ja parantamiseksi kilpailuun ilmoittautuneille voidaan lähettää kutsu kilpailua koskevaan palautekyselyyn. Vastaaminen on aina vapaaehtoisesta ja anonyymiä.
 • Tietoja säilytetään Otavamedian suojatuilla palvelimilla ja niitä pääsee käsittelemään vain Golfpisteen henkilökunta, jolla on työnsä puolesta tarve tietoja nähdä ja käsitellä. Tallennetut tiedot poistetaan kolmannen säilytysvuoden jälkeen.
 • Otavamedian tietosuojaseloste löytyy osoitteesta www.otavamedia.fi/tietosuoja
* Hyväksyn ehdot.
 
tähdellä merkityt kentät pakollisiaTallink uudistaa golfareille suunnattuja palveluita tulevalle kaudelle.

Golfpiste.comissa julkaistava Tallink Golf Guide -palvelu tekee Viron golfmatkailusta entistä helpompaa ja nopeampaa tulevaisuudessa. Palvelu julkaistaan maaliskuussa ja sen tarkoitus on tarjota yksi lähde kaikkeen Baltian golfmatkailuun liittyvään sisältöön.

Tallink on tulevana kesänä laajasti mukana myös Golfpisteen kilpailukiertueilla. Tallink Golf Touria ei näin ollen järjestetä yksittäisenä kiertueena. Tallink tarjoaa houkuttelevia palkintoja sekä elämyksellisiä erikoiskilpailuita kumppanina Golfpisteen kaikilla kiertueilla, joihin lukeutuvat Audi Businessaamu, Anna Golf Tour, Ladies & Gentlemen Tour, Ford Vignale Golf Tour sekä Golfkesä. Kiertueiden osakilpailut julkaistaan 14.3. kiertueiden nettisivuilla.