AUKIOLOAJAT

Aukioloajat lokakuussa

Arkisin 14-20
La ja su 10-20

Ulkorange:
auki sään mukaan

Marraskuun alusta alkaen auki taas päivittäin klo 9-21.

HINNASTO

30 palloa - 3 €
60 palloa - 6 €

Lähipelialueet hallissa 1.11. alkaen:

Arkisin ennen klo 16: 3e/tunti

Iltaisin ja viikonloppuisin: 5e/tunti

 


Lähipelialueen hintaan kuuluu pallot palloputkessa.
Palloputki palloineen palautetaan caddiemasterille harjoittelun jälkeen.

Maksuvälineinä käyvät myös Smartum, Edenred, Easybreak, Epassi, Sporttipassi.

Lue lisää

SIJAINTI


SEASON GOLF
Finnoonpuisto 4
02280 Espoo
Puhelin: (09) 811026
Katso kartalta
Yhteystiedot

SEASON GOLF
- Driving Range,
lähipelialueet
- Suomen suurin golfin sisäharjoitushalli


Käynti- ja postiosoite

Finnoonpuisto 4
02280 Espoo
Puhelin caddiemasterin toimistoon: (09) 811026
caddiemaster(a)seasongolf.fi

Kartta

 

Caddiemasterit

Henrik Jaulas

Henrik (Henkka) aloitti keväällä 2017 opiskelun Haaga-Heliassa ja opiskelee nyt caddiemasterin töiden ohella yrittäjyyttä ja liiketaloutta. Henkka on pelannut golfia 12 vuotta, joskin pelaaminen jää nykyään vähemmälle kuin ennen. Tasoitus: 4,3.

Dominic Jones

Dominic (kavereiden kesken Doc) on 19-vuotias Mäkelänrinteen lukion abi ja on pelannut golfia jo 13 vuotta. Hän on Season Golf Academyn David Silvan valmennuksessa ja treenaakin kuplahallissa talvikaudella lähes joka päivä, kuten muutkin SGA:n eliittipelaajat – kun eivät ole ulkomailla leireillä tai kisoissa. Golf on siis Docille lähes täysipäiväistä. Kotimaassa Doc pelaa Finnish Touria. Suurimmat saavutukset golfuralla tähän mennessä ovat olleet lyöntipelin Suomen mestaruus 2014 alle 18-vuotiaiden poikien sarjassa sekä 9. sija Erkko Trophyssa vuonna 2016. Dominicin tavoitteena on päästä pelaamaan PGA Tourille. Tasoitus: +1,4.

 

Fredrik Kranck

Frederik eli tuttavallisemmin Freda on 22-vuotias ensimmäisen vuoden opiskelija Hankenissa. Hän aloitti Seasonin kesäcaddiemasterina huhtikuussa. Freda on kaksikielinen, joten palvelee asiakkaita molemmilla kotimaisilla!

Freda on pelannut golfia 15 vuotta, tällä hetkellä tasoitus on 13,4. Hänen tulee nykyään pelattua 10-15 kierrosta kesässä, vähemmän kuin ennen. Golfin lisäksi Freda pelaa silloin tällöin sulkapalloa.

Ronja Norja

Vantaalainen opiskelija, valmistumassa markkinoinnin tradenomiksi Metropoliasta ja pääsee caddiemasterin tehtävien lisäksi verryttelemään markkinointiaivosolujaan muun muassa Season Golfin Facebook-sivujen parissa. Golfannut vuodesta 2010 harrastelijapohjalta, vaihtelevalla menestyksellä ja tavoitteetta, mutta iloisesti ja ennen kaikkea värikkäissä vaatteissa. Tasoitus: 33.

 

Sauli Norja

Sauli on kesäcaddiemasterimme ja aloitti Seasonissa toukokuun alkupuolella. Hän valmistuu tänä keväänä ylioppilaaksi musiikkilukiosta ja haki opiskelemaan äänitekniikkaa Pop & Jazz Konservatorioon. Armeija täytyy myös nuoren muusikon käydä ja Sauli hakikin myös varusmiessoittokuntaan.

Vaikka Sauli tavoittelee musiikkiuraa, golf on tärkeä harrastus ja Sauli pelaa nyt kuudetta kesää, tasoituksella 23,5.

Tony Pihl

Tony on 25-vuotias liiketalouden opiskelija, jonka lempiasioihin kuuluu muun muassa matkailu. Työskennellyt golfin parissa jo 5 vuotta ja pelannut itse 7 vuotta. Golfissa kehittäisi taitojaan mielellään, jos se vain ei vaatisi niin paljon treeniä. Pelailee siis rennolla asenteella. Tony on ylpeästi rantaruotsalainen ja palvelee asiakkaita sujuvasti myös toisella kotimaisella.

Alex Ruley

Alex on kirjailija legendaarisen ”Kuinka Season Golf suljetaan nopeasti ja tehokkaasti: A mostly objective and comprehensive guide” -ohjeistuksen takana. Ohjeistus löytyy caddiemasterien ruutuvihosta, johon jätämme toisillemme viestejä työvuorossa ilmeneistä seikoista. Se on seitsemän sivun mittainen ja sisältää havainnekuvia.

”Nothing reveals humanity so well as the games it plays.” -Q

 

 

Toimitusjohtaja
Sanna Kujansuu
040 833 4000
sanna.kujansuu(a)seasongolf.fi