AUKIOLOAJAT

Ulkorange on auki joka päivä 9-21.
Caddiemasterin toimisto sulkeutuu klo 20.

HINNASTO

30 palloa 3€.
Lähipelialueiden käyttö 5€, 3 kohdeviheriötä lähestysmislyöntien harjoitteluun.
Putti- ja chippigreenin käyttö maksutonta harjoittelun yhteydessä.

Lue lisää

SIJAINTI


SEASON GOLF
Finnoonpuisto 4
02280 Espoo
Puhelin: 050 329 1320
(09) 811026
Katso kartalta
Talviharjoittelu

Talvikaudella Seasonissa harjoitellaan hallissa, jossa on kahdessa kerroksessa yhteensä 38 lyöntipaikkaa.

Sisäänpääsymaksua ei peritä, maksat vain harjoitteluun käytetyistä palloista. Lähipelialueen käytöstä peritään päivisin 3 euron ja iltaisin sekä viikoppuisin 5 euron maksu.

Talviharjoittelun hinnoittelussa on huomioitu kaikki golfin harrastajat. Jos haluat pistäytyä vain hiukan tuntumaa hakien, 30 pallon kori maksaa päivisin vain 3,50 euroa ja siinä kaikki. Aikaa saat käyttää niin paljon kuin haluat.

Ahkerimmille pallon lyöjille on suosittelemme magneetikorttia, jolla saa pallot suoraan pallokoneesta. Season ja Senior Clubien jäsenet saavat myös alennusta palloistaan pallokortilla arkipäivisin ja -iltaisin.

Puttigreenit

Hallin kaksi suurta puttigiiniä mahdollistavat tuntuman ylläpitämisen griinityöskentelyyn myös talvikauden aikana. Pallon rullausnopeutta ilmoittava stimpmeter-lukema mukailee  kesägriinejä ja pallo reagoi kaikkiin kallistuksiin. Samalla voit siis harjoitella griinin lukemista.

Chippialue

Lähipelialueella voit harjoitella chippi- ja pitchi-lyöntejä sekä  lobbeja 15 metriin saakka.

Pallon alastulokohta  käyttäytyy samoin kuin pureva spinni, joten saat aidon tuntuman todellisiin olosuhteisiin. Lähipelialueella voit kokeilla myös taitoa vaativia agressiivisia ja nopeasti lipulle pysähtyviä takakierteitä.

Kahvila

Season Golfin harjoitusalueet ja kahvila muodostavat viihtyisän miljöön, jossa harjoittelun jälkeen on mukava viivähtää golftuttujen kanssa keskustellen tai tv:stä golfia seuraten. Kahvilan tarjontaan kuuluu  kahvia, teetä, virvokkeita, purtavaa pikkunälkään ja herkullisia tuoreita pullia.

Caddiemasterilta saat lisätietoa opetuksesta, kursseista tai muista Season Golfin palveluista.