Osakeasiat

Osakemyynti 2015

Täytä pelioikeuden käyttöoikeusilmoitus tästä.

Tikkurilan Golfkeskus Oy hallitsee pitkäaikaisten vuokrasopimusten nojalla 62 hehtaarin golfkenttää. Yhtiöllä on valmiina ”Pitkä ysi” (yhdeksän reiän par 37+37 -kenttä) sekä kuuden reiän täysin tasoituskelpoinen kenttä. Kentän laajennus on käynnissä, ja muutaman vuoden kuluessa kenttä uudistuu 18 reiän kentäksi.

Osakkeita, jotka tuottavat pelioikeuden nykyiselle kentälle sekä uudelle kentälle on rajallinen määrä myynnissä. Osakkeiden hinnat ovat:

• C-osake (1 pelioikeus) 8.000 €

• B-osake ei tarjolla

• A-osake ei tarjolla

Osakkeiden pelioikeuksia voi käyttää seuraavasti:

C-osake

Vuosittain joko nimetty rajaton pelioikeus kentällä tai 30 nimeämätöntä 18 reiän pelilippua - yksi henkilö voi olla HieG ry:n jäsenenä. Peliliput on mahdollista vaihtaa tietyin edellytyksin yhdeksän reiän lipuiksi.

B-osake

Vuosittain joko yksi nimetty rajaton pelioikeus kentällä ja 20 nimeämätöntä 18 reiän pelilippua TAI 50 nimeämätöntä pelilippua - kaksi henkilöä voi olla HieG ry:n jäsenenä. Peliliput on mahdollista vaihtaa tietyin edellytyksin yhdeksän reiän lipuiksi.

A-osake

Vuosittain joko kaksi nimettyä rajatonta pelioikeutta kentällä ja 10 nimeämätöntä pelilippua TAI yksi nimetty rajaton pelioikeus kentällä ja 40 nimeämätöntä pelilippua TAI 70 nimeämätöntä pelilippua - kolme henkilöä voi olla HieG ry:n jäsenenä. Peliliput on mahdollista vaihtaa tietyin edellytyksin yhdeksän reiän lipuiksi.

Muuta:

Osakasedut on lueteltu City Golf Hiekkis –lehdessä.

Osakkeiden myynti:

toimisto@hieg.fi

Tikkurilan Golfkeskus Oy

Yhtiö on perustettu vuonna 1988 hallitsemaan Vantaan ja Helsingin seurakuntayhtymiltä vuokraamilleen maa-alueille rakennuttamaansa golfkenttää. Toiminta käynnistyi 9 reiän par 3 -kentällä, johon tehtiin laajennusosa sekä uudet lähipelilialueet vuonna 1999. Kesällä 2011 on avattu uusi yhdeksän reiän kenttä (par 37). Kesällä 2014 valmistui kentän laajennus, jolla yhtiön harjoituskenttä uudistui Kehä6:ksi. Kehä6 on kuuden reiän par 21 –kenttä ja täysin tasoituskelpoinen. Kenttä on tietyin edellytyksin ”jokamieskenttä”.

62 hehtaarin maa-alueet on vuokrattu pitkäaikaisella sopimuksella.

Yhtiö on vakavarainen; omavaraisuusaste on yli 50 % ja toiminnan rahoitus on vankalla pohjalla. Hoitovastikkeen nousu on laajennuksista huolimatta vuosittain ollut keskimäärin 2-3 %. Hoitovastike 2014 C-osakkeelta on 682,30 euroa.

Tällä hetkellä yhtiöllä on 563 pelioikeusosaketta ja 319 osakkeenomistajaa. Osakkeet tuottavat kentälle 669 aikuispelioikeutta. ( pelioikeuden omistajat voivat olla jäsenenä Hiekkaharju Golf ry:ssä ). Pelioikeusosakkeista 269 kappaletta on kenttää hoitavan CGW Service Oy:n omistuksessa, joka asteittain myy osakkeet pelaajaosakkaille. Valtaosa näistä osakkeista tulee myyntiin vasta kun kenttä on laajentunut 18 reikäiseksi. Nyt myynnissä olevat osakkeet tuovat pelioikeuden heti.

AJANVARAUS JÄSENILLE
Hiekkaharju Golf
PL 122
01301 VANTAA

Käyntiosoite:
Hiekkaharjun urheilupuisto,
Tennistie 9

Puh.010 292 2814
Email: toimisto@hieg.fi

Meille pääset myös junalla!
Ajo-ohje »

Yhteistyökumppanit