Pitkä Ysi


Pitkän ysin väylät kumpuilevat avarassa ja kauniissa Jokiniemen peltomaisemassa. Kentän yhdeksästä väylästä kaksi (2. ja 4. väylä) on par kolmosia, neljä (väylät 1, 6, 8 ja 9) par nelosia ja kolme (väylät 3, 5 ja 7) par vitosia. Pisin väylistä on kolmosväylä, jolla on pituutta valkoisilta lyöntimerkeiltä 486 metriä. Lyhin väylä on puolestaan väylä neljä, jonka pituus on valkoisilta tiiltä 162 metriä.

Kentän kokonaispituus on valkoisilta tiiltä mitattuna kaiken kaikkiaan 3051 metriä.

Pitkän ysin väyliä täplittävät lukuisat isot vesiesteet ja bunkkerit, jotka tarjoavat sopivasti haastetta kokeneemmallekin pelaajalle. Kiperiä paikkoja Pitkällä ysillä ovat muun muassa nelosväylän kookas hiekkaeste aivan viheriön vieressä sekä seiskaväylän keskellä olevan suuren vesiesteen ylitys. Myös kakkosväylän reunassa kiertävä Rekolanoja pakottaa pelaajan pitämään kielen keskellä suuta, jottei peliväline päädy viheriön sijasta puron pohjalle. Koska Pitkä ysi sijaitsee keskellä avointa peltoaukeaa, tuo tuuli vielä oman lisämausteensa pelaamiseen.

Pitkä ysi on mahdollista kiertää joko yhteen tai kahteen kertaan. Yhden yhdeksän reiän kierroksen pelaaminen vie aikaa noin kaksi tuntia, joten golfista ehtii hyvin nauttia kiireisempinäkin päivinä.

AJANVARAUS JÄSENILLE
Hiekkaharju Golf
PL 122
01301 VANTAA

Käyntiosoite:
Hiekkaharjun urheilupuisto,
Tennistie 9

Puh.010 292 2814
Email: toimisto@hieg.fi

Meille pääset myös junalla!
Ajo-ohje »

Yhteistyökumppanit