Kehä6


Pelaaminen on edullista: 6 reikää 15 €, 12 reikää 25 €, 18 reikää 30 €

Kehä6:den väylät kulkevat Rekolanojan molemmin puolin viihtyisässä puroympäristössä, jossa elää lukuisia eläin- ja kasvilajeja. Kehä6:ta reunustavat pienet metsiköt ja pensaikot, joten se ei ole maastoltaan aivan yhtä aukea kuin Pitkä ysi. Kentän väylät ovat Pitkää ysiä lyhyempiä ja sopivat erityisesti sellaisille pelaajille, jotka haluavat parantaa lähipeliään. Toisaalta Kehä6 sopii mainiosti myös niille pelaajille, jotka ovat vasta aloittaneet golfaamisen. Kenttä tarjoaa erinomaiset puitteet hioa omia pelitaitojaan ennen isommille kentille, kuten Pitkälle ysille, siirtymistä.

Pituutta Kehä6:den väylillä on keltaisilta tiiltä lyötäessä kokonaisuudessaan 3753 metriä pelattaessa 18 reikää. Kehä6 on siis Pitkää ysiäkin nopeampi kiertää ja oiva vaihtoehto silloin, kun aika on todella kortilla.

Kehä6 otettiin käyttöön 25.7.2014, jolloin avattiin kaksi täysin uutta väylää. Vihdoinkin Suomeen on saatu huipputasoinen ja nopea kuuden reiän kenttä.

Kenttä soveltuu erinomaisesti perheille, koska vain yhdellä neljän hengen ryhmässä pelaavilta vaaditaan tasoitus 36 tai pienempi.

Kentällä voidaan järjestää yritysten pelitapahtumia.

AJANVARAUS JÄSENILLE
Hiekkaharju Golf
PL 122
01301 VANTAA

Käyntiosoite:
Hiekkaharjun urheilupuisto,
Tennistie 9

Puh.010 292 2814
Email: toimisto@hieg.fi

Meille pääset myös junalla!
Ajo-ohje »

Yhteistyökumppanit