Uutiset

27.9.2018
Koska julkisuudessa on esitetty harhaanjohtavaa tietoa HieG ry:n hallituksen puheenjohtaja-asiassa, haluamme tuoda esille seuraavaa:

Kokouksessaan 7.9.2018 hallitus äänesti vain puheenjohtajan luottamuksesta. Hallitus äänesti avoimesti (ilman suljettua äänestystä) puheenjohtajankin läsnäollessa, ja oli yksimielinen, ettei puheenjohtaja nauti hallituksen luottamusta. Hallituksen ainoa poissaoleva jäsen liittyi samaan käsitykseen jälkikäteen.

Sen jälkeen, kun ex puheenjohtaja oli poistunut kokouksesta, hän ilmoitti itse viestillä eroavansa hallituksesta.

Syitä epäluottamukseen oli useita, kuten yhdistyksen sääntöjen noudattamattomuus, hallitustyöskentelyn vaikeudet, epäasiallinen käyttäytyminen ja toimintatavat. Hallituksen jäsenet huomauttivat asioista useaan otteeseen, mutta muutosta ei tullut, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi äänestäminen puheenjohtajan luottamuksesta.

Toteamme myös, ettei kukaan jäljellä olevista hallituksen jäsenistä eikä kapteeni ole kirjoitellut puheenjohtajan erottamiseen liittyvistä asioista nimimerkeillä Golfpisteen sivuilla, eikä omistaja-asioilla ole myöskään ollut mitään tekemistä asian kanssa.

Seuran hallitus on hyvin tietoinen siitä, että on ihmisiä joille olisi tärkeätä päästä vastikevelvollisuudestaan eroon. Jos puheenjohtajan tilannekatsaus 25.7. olisi ollut TGK:n tai HieG ry:n hallituksen järjestämä, eikä yksityinen irtiotto, niin siellä olisi esimerkiksi myös kerrottu, että keväällä yhtenä tärkeänä asiana oli selvitys siitä miten osakkeesta voisi jatkossa päästä eroon ja miten osakasetuja lisäämällä saataisiin osakkeelle parempi likviditeetti. Tämä työ pysähtyi UGG konkurssiin, mutta varmaankin asia nousee uuden omistajatahon myötä taas pöydälle. Jos TGK ajettaisiin konkurssiin, niin se olisi suurella todennäköisyydellä myös kaiken golftoiminnan loppu Hiekkaharjussa. Myös tämä riski olisi tuotu esille.

Se, minkälainen omistajataho saadaan Hiekkaharjuun ratkennee nyt syksyn aikana, ja toivomme asian selkenevän piakkoin.

Vantaa 27.9.2018

Hiekkaharju Golf ry Hallitus


AJANVARAUS JÄSENILLE
Hiekkaharju Golf
PL 122
01301 VANTAA

Käyntiosoite:
Hiekkaharjun urheilupuisto,
Tennistie 9

Puh.010 292 2814
Email: toimisto@hieg.fi

Meille pääset myös junalla!
Ajo-ohje »

Yhteistyökumppanit